Asarlık TOKİ Ortaokulu

Vizyon: Ahlaklı, geleceğe umutla bakan, hedefi olan, sorumluluk sahibi başarılı nesiller yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Evrensel ilkeleri benimsemiş, çağı ve teknolojiyi takip eden, soran, sorgulayan, düşünen, dogma fikirleri reddeden, ahlaklı, kültürel değerleri ve mirası koruyan, insan haklarına saygılı, adil, yenilikçi bir kurum olmak.

Başarılar: SBS başarı sıralamasında Menemen´de 30 ilköğretim okulu arasında 12. olmuştur.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://asarliktokiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeşilpınar Mah.326 sokak No23 Asarlık /Menemen İZMİR

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Asarlık 544 konut ve sosyal projesi kapsamında 8 derslikli olarak inşa edilmiştir.

Adres - Yeşilpınar Mah.326 sokak No23 Asarlık /Menemen İZMİR

Ulaşım Her 20 Dakikada bir 698 nolu Ulukent-ASARLIK TOKİ Arası otobüsü vardır.Ayrıca her 20 dk bir Menemen İzban Aktarma ile Asarlık Toki Arası 658 Nolu ESHOT otobüsleri çalışmaktadır. Önümüzdeki yıl geçecek olan otobandan Toki ´ye bağlantı yolu yapılması ulaşım daha da kolaylaşacaktır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İzmir´e uzaklık 35 km, Menemen ilçesine uzaklık 4 km dir.